Service af varmepumpe på Djursland, i Ebeltoft og Grenaa

Nyt tiltag med varmepumpe hos Grenaa-Midtdjurs Skorstensfejer

Leder du efter et professionelt firma til montering og servicering af en varmepumpe i Ebeltoft, Grenaa og resten af Djursland? Hos Grenaa-Midtdjurs Skorstensfejer har vi mange års erfaring med montering og servicering og står altid klar til at hjælpe. Vi har rygende travlt i virksomheden og vi ved hvor vigtigt det er hele tiden at udvikle sig. Vi har haft stor efterspørgsel på servicering af varmepumper til fornuftige priser. Derfor kan vi allerede fra den 1/9-2021 servicere varmepumper hos eksisterende og nye kunder i Ebeltoft, Grenaa og resten af Djursland.
Hos os er kvalitet et nøgleord. Vi sørger altid for at yde det bedste for alle vores kunder

Dit og din montørs ansvar

En varmepumpe skal vedligeholdes løbende for at give det optimale udbytte – derfor er det vigtigt at man som forbruger sørger for at rense og støvsuge filtre inde i varmepumpen, samt at holde ydersiden af varmepumpen fri for snavs.

Det er et lovkrav at man 1 gang om året skal have lavet et varmepumpe service eftersyn – hvor din lokale varmepumpe montør kommer ud til dig og håndtere kølemiddel og sikre at alt er som det skal være. Hvis ikke dette overholdes kan garantien bortfalde!

Kontakt os for servicering af din varmepumpe i Ebeltoft, Grenaa og resten af Djursland

Kunne du tænke dig at høre nærmere omkring service af varmepumpe i Ebeltoft, Grenaa og resten af Djursland? Så er du meget velkommen til at kontakte Grenaa-Midtdjurs Skorstensfejer. Du kan kontakte os ved at ringe ind til 22 13 46 52 eller ved at skrive en mail til grenaa-midtdjurs@skorstensfejeren.dk. Alternativt an du også udfylde vores kontaktformular her på siden. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt, og vi står altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud på din montering.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os